0 / 0 Kč

Hardy

V pondělí jsme točili veterinu na krve a jak na tom Hardy je, abychom se posunuli dál-problém s ledvinami, takže jsme ho na veterině nechali na kapačkách, aby se prokapal a uvidíme dál, život před tím nebyl nic moc a někde to muselo zanechat stopu-bohužel.

Hardy už nám nabral, už nevypadá jako radiátor, stále se vyhýbá psům a stále je vděčný za pohlazení, začipovaný , zaočkovaný. Vodítko jedeme dál.

V pondělí jsme přijali od obce Vážany nad Litavou 13ti letého Hardyho, který o svojí ,,rodinu,, naštěstí pro něj přišel. Snad u něho bude jen podvýživa. Neočkovaný, nečipovaný, hodný, vděčný za pohlazení, na to jak vypadá i akční. Dáme ho dokupy a třeba ještě najde rodinu novou, kde bude milovaný. Hardy je milouš, ale pesanům se vyhýbá-nezná je neví co je kontakt-pes,fena je to jedno-neutočí nevrčí, není agrasivní otočí se jinam a jde pryč. Asi nepoznal co je hrát si a blbnout s ostatními psi. Učíme vodítko, chodíme 5x denně po zahradě i mimo, vykrmujeme-zatím jen dietou, ale potřebujeme srovnat pajšl, aby bylo vše ok. Hardy je mazel vděčný za pohlazení a kontakt.❤️ 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.