0 / 0 Kč

Zuzanka

Zuzance skončila čtyřměsíční lhůta 7.7., kdy jsme marně čekali, že se přihlásí majitel. Nestalo se tak, ale to jsme čekali. Teď budeme čekat na trpělivého člověka, který se jí ujme a zvládne divokou šelmičku. Byla venku rok a vlastně jí nic nechybělo. Najde se někdo, komu znovu neuteče?
 
Zuzanku čeká stříhání, trošku nám zarostla, vodítko-to je pro ní stres a něco co se jí vůbec nelíbí a je z něj dost vystresovaná, má tu svoje kámoše a to jí zdá se stačí+odpatkový koš-kde jsou sice jen papíry, ale ty zvládá cupovat na malé kousíčky, včetně pelechu, který už to také z půlky vzdal. Cizích lidí se bojí a je z jakékoliv změny ve stresu. Pokud by měla jít do nového domova, tak do opravdu extremně klidné rodiny bez dětí-nemá problém kousnout. Je třeba trpělivého člověka, který ví co takové malé košťátko potřebuje.
 
Zuzanka z Otrokovic se předevčírem konečně nechala pohladit, je to mega bojínek, jídlo z ruky si vezme už pár dní, ale tím kontakt končí. Jinak štěká a vše komentuje štěkáním nebo vrčením. Cesta bude dlouhá, ale my máme čas, není třeba spěchat-to uspěchat ani nejde. Prvně musí přijít na to, že ruka dává jídlo a ruka hladí, pak už to půjde samo 🙂
 
Zuzanka není teď k adopci-je to divoký psík, který si opět potřebuje zvyknout na kontakt, člověka a pohlazení. První dna dny se jídla ani nedotkla, dnes už baští. Vyštěkává-hlavně v noci. Zatím se schovává, kdykoliv přijdu do místnosti, pamlsek si opatrně vezmě, ale asi každý 4, nicméně pracujeme na tom obě.
 
Máme další veverku 🙂, která se rok nedařila odchytit a žila v areálu několika firem v Otrokovicích, ale byla rychlá, znala terén a každého, kdo se snažil si namazala na chleba 🙂 -velké díky všem, kdo se na tom podílel. Výzva pro BADY z.s. 🙂 měsíc příprav a monitorování(zjišťování informací) a výlet 400km a malá Zuzanka ulovená 🙂. Velké poděkování za super akci BADY z.s. ❤️. Také moc děkuji Veterinární klinika Žižkova - MVDr. Petr Vymazal za operativní akci bez přípravy❤️a z košťátka je malá princezna. Čip máme, ale neregistrovaný, věk cca 3?, krve v poho, ale máme šelest na srdíčku, to pořešíme jak se z divoké šelmičky stane mazlík. Teď odpočinek po ulovení a zvykání si na krátký jarní sestřih 🙂 7.3.2024
 
 
 

 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.