0 / 0 Kč

Lucinka a Dorotka

Holky mají po kastraci a Dorotka má odstraněné i cecíky, které tahala po zemi, dnes jsou bolavé, ale teď už budou jen krásné :-), obě zvládly bez zavrčení i předoperační vyšetření a manipulaci od pana doktora včetně předoperačního. Sice se snažily schovávat za mě, ale na to jaké to byly saně, tak vše za jedna. Ještě musíme dopilovat vodítka :-), ale na to je čas.

Dvě vyhozené špagetky, co se bez cíle toulaly. Vypadá to na produkt množáka.... možná si své už odrodily, nebo špatně či málo rodily a nebo nebyly vzhledově už tak líbivé.
Obě mají "módní " šedou merle barvu. Chudinky malé....
Lucinka je napůl naháček a srst už jí zřejmě nenaroste. Dorotka je objednaná na odstranění lišt.
Obě holky první dny okolo sebe strachy ňafaly a bylo vidět, že od člověka nezažily nic dobrého. Teď už jsou ke své dočasné, útulkové tetě Lence velmi vstřícné a nemůžou se hlazení nabažit. Jejich vděk nezná mezí a přijaly ji za svou.
Dorotka a Lucinka jsou staré cca 4 - 5 let. Jsou to jezevčice každým coulem. Váží 7 a 8 kg a po všech veterinárních úkonech mohou klidně domů. Ideálně spolu, protože jsou na sebe zvyklé ale není to podmínka.
Vzhledem k jejich minulosti je nedoporučujeme k malým dětem. Zájemci o adopci musí počítat s několika seznamovacími návštěvami.

 

Jen fofr hlášení-od obce Koryčany jsme převzali dvě nalezené fenky jezevčíků, jedna milá Lucinka a jedna zatím uštěkaná a nekontaktní Dorota(tka)-při tom jak vypadá je to i pochopitelné, týden byly v záchytech tech služeb a majitel se nenašel, takže hledá se majitel, pokud bude mít odvahu se přihlásit, pokud ne, budeme rádi, když aspoň přispěje, protože dát holky dokupy asi nebude žádná finanční legrace 223762870/0600

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.