0 / 0 Kč

Žofie

Poslední injekce😢- úplně ta poslední-dnes v 10:00h😡😡
Proč? Protože je fence 13let, protože je stará, protože má cukrovku, kterou jí zjistili před měsícem, jinak je v kondici-PROTO je nutné jí z pohledu majitelky uspat 😡. Jmenuje se ŽOFIE a pan doktor nezaváhal ani vteřinu-zavolal ❤️. Byť jsem narvaná k prasknutí, tak na toto nejde říci ne. Cukrovkáře jsem tu ještě neměla, zatím všechny vykrmujuu, toto bude první psisko na přísné dietě a 2x denně inzulínu. Holčička je aktuálně vyděšený kousavec, ale nejde se divit, vedli jí na popravu a ona to jistě věděla 🙁 - psi to poznají vždycky. Musel to být pro ni stres, co teprve, když se znovu probudila a nebyla mrtvá.
Než jsem dojela, pan doktor jí vykastroval, čímž se do budoucna vyhneme ostatním zdravotním problémům, které fenečky mají a já, která se bojí jakýchkoliv injekcí, tak se postavím čelem 🙈😭. Doufám, že cukrovka po kastraci ustoupí.
Žofii jsem ubytovala, uvařila kuře se zeleninou-vzala mě na milost-a změnila výraz, že by mě chtěla zabít a zdlábla vše jako by měsíc nejedla a já měla půl hodiny na psych přípravu jak to zvládnu s injekcí-pro mě neuvěřitelný boj a Žofie opět svůj výraz zabijáka.
No dala jsem to 😢musela jsem, tvl a ráno znovu, snad si obě zvykneme je to pro její život ❤️
Děkuji moc panu doktorovi Benešovi, jeho kolegyním ❤️❤️
Kolik takových pesanů je uspáno jen protože člověk rozhodl, že pes je starej, kdo má právo rozhodnout o tom, kdy je pes starej?, měla jsem tu i starší psy-věk je jen číslo. Je to jen o lenosti lidí postarat se. Přitom s některými dědky je větší sranda než se štěňaty. Ano je to starost, loužičky, bobky, léky, třikrát denně krmení, zvládám tuším 15 nemocných psů+další v kondici-proč někdo nezvládne jednoho?? Proč mě to překvapuje, po tom, co denně slyším od lidí, jak se uspávají i mladí psi, jen proto, že někdo nezvládl výchovu a šup nové štěně.
P.S. majitelku sice neznám, ale snad se jí vše vrátí a zažije stejné pocity jako musela zažít fenečka, o které rozhodla.

 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.