0 / 0 Kč

Hledá se majitel

Luky

Hledá se majitel !!!!, nalezen 19.10. 2023 u Veverských Knínic,cca roční pejsek, podvýživený, drápy přerostlé, milý k ostatním psům, opatrný.Dáme dokupy a budeme hledat nový domov(po uplynutí, zákonné lhůty) 19.2.2024 může jít Luky do nového domova-nikdo zatím k Lukymu nehlásí.

Ani ne roční pes..... kde se vzal a odkud přišel nikdo neví. Bez čipu, známky ale s obojkem a vodítkem.
Hubený, s vystouplou páteří a žebry jako klávesy od piána, se nechal odchytit. Se strachem a zároveň s kapkou naděje, že nebude bit 😔
Luky byl zřejmě zvyklý na surové zacházení minulého pána a nebo na svých toulkách potkal někoho podobného. Jak jinak si vysvětlit zlomený zub a oteklý čumák? Vypadá to na pořádnou ránu lopatou nebo holí.
Tenhle 14 kilový krasavec už se pár dní zotavuje, nabírá na váze a jeho vděčnost nezná mezí. I když ho člověk zradil, stejně tu naši lidskou rasu miluje. Se psy je v pohodě a hravý. Ale stejně si nejvíc užívá tepla domova, gauče a přitomnosti. Neustále se tulí a vyžaduje mazlení. Ale přes to všechno má v sobě jakousi obavu, kterou si nese z předchozího života.
Hledáme pro Lukyho zodpovědnou a laskavou rodinu, která se ho s láskou ujme a už nikdy ho neopustí. Luky si zaslouží krásný psí život, po tom všem, co od lidí zkusil. Potřebuje výchovu pozitivními metodami a pocit že je milovaným členem rodiny. Že je vítaný a chtěný.
Jeho váha, až bude v kondici bude něco přes 27 kg. Takže z něj bude střeďáček jako víno. Nebude nijak náročný.... běžná procházka, teplo domova a ruce které hladí. Tak tohle by si přál.❤️ 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.