0 / 0 Kč

Barunka

REZERVACE

Barunka je milá, vlezlá, kontaktní, závislačka. Dopilujeme vodítko, stejně jinak venčit teď nemůžeme. A hygiena docela pokulhává, tak snad se to zlepší. Psi ani kočky jí nevadí.

Barunku jsme vyzvedli druhý den, tím děkuji Evě, za vykoupání a oddredování. Starostovi nahlášeno. Barunce teď běží čtyřměsíční lhůta i když vímě, že majitel se neozve. Ještě ten den jsme dali veterinu. Zaočkování a kastrace musí chvíli počkat z důvodu falešné březosti.

27.7.2024

Děkujeme moc BADY z.s. za okamžité zaslání sklopce a fotopasti, naložila jsem, vyrazila a ještě ten večer byla ulovená. Terén jsme poctivě prošli, bylo nás tam asi 6 lidí, kdyby náhodou. Našli jsme vhodné místo na sklopec a fotopast a odjeli. Eva bydlí nejblíž a domluvila se i s lidmi, kteří v těch místech mají dům, aby případně kdyby klec zaklapla na prázdno, aby zkontrolovali. Fenečka dostala jméno Barunka-jsou jí cca 3 roky, nečipovaná, stěňata měla asi několikrát a někdo jí vyhodil u frekventované silnice, kde každý den ve stejnou dobu čekala až se pro ni vrátí....oni nejspíš čekali, že jí sejme auto nebo vlak....no přežila, dle zjištěných info tam byla cca od 16.7. smutné. Lidi jsou fakt neskutečný hovada-proč?

Děkuji Lucianě, Martině, Evě, jejímu manželovi a synovi-sklopec se fakt dost pronese.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.