0 / 0 Kč

Anabella

💔ANABELL💔
Fenka, která byla původní paničkou darována do "dobrých rukou".
Ty dobré ruce ji věznily na metrovém provaze, v polorozpadlé boudě, víc hladovou než sytou. Takto živořila několik měsíců, než si zubožené fenky všimla jedna dobrá duše. Paní zalarmovala patřičná místa(spolky a útulky), pomohla s odebráním fenky a tím jí zachránila od dalšího utrpení, které jí jisto jistě čekalo. Patří jí obrovský dík a velká poklona. Kéž by bylo víc tak empatických a rozhodných lidí ❤️
Anabelka je fenka střední velikosti, odhadem 6 letá a velmi hodná. Snese kočky i pejsky. Je to vděčné stvoření, které s pokorou a jemností přijalo dočasný domov u MÍŠI KINDLOVÉ, která pomáhá psům jak jen může. I jí patří obrovské DĚKUJI za to, že nikdy neodmítne prosbu o pomoc od 1plyšový útulek z.s. ,když opravdu teče do bot.
Anabell čeká veterinarní kolečko, kde se dozvíme víc o jejím zdravotním stavu. Teď snad má to nejhorší za sebou. Je v teple, bříško má plné a může klidně usínat bezstarostným spánkem. "Nemusíš se bát Anabell....jsi v bezpečí a v těch nejlepších rukou. Můžeme ti slíbit, že všechno zlo světa pro tebe skončilo. Tvůj domov bude výjimečný. Najdeme ti rodinu, co tě bude na rukou nosit a bude mít srdce na pravém místě."

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.