0 / 0 Kč

Ferda Měnín

Máme tu dalšího adepta na ten nej domov pod sluncem. Vyhlašujeme výběrové řízení na hodného, milujícího a trpělivého páníčka....
Ferda je cca 3 letý, střapatý originál, za kterým se na ulici každý otočí. Na to, že si prošel peklem množírny, je to sebevědomý a vůdčí týpek.
S jeho váhou okolo 7 kg je vhodným parťákem klidně na delší výlety, zábavné psí sporty i lenošení u telky. U nás si hlídá "svou" zahradu a nikdo neprojde okolo, aniž by ho Ferda nevyštěkal. Ve smečce je kápo a na velikosti mu nezáleží. Je to echt voříšek se srdcem lva.
Hledáme pro Ferdu domov. Trpělivý, láskyplný a zodpovědný. Ferda bude potřebovat spoustu věcí doučit. Celý svůj život žil tak, jak žil. Nikdo ho nic neučil, nehladil, neměl jméno a jedinou jeho starostí bylo, jak urvat z minima jídla co nejvíc. Nic víc, nic míň. Chtěl jen přežít.
Vážení budoucí páníčci......Vy, kteří vlastníte domek se zahradou, máte čas, dobré nervy a vůli změnit život jednomu Ferdovi, volejte nebo pište na níže uvedený kontakt.
Ferda není vhodný k malým dětem-bojí se. Proto nevolejte Vy, kterým se jen líbí jeho uličnický kukuč a vzhled a ani Vy, co mají dům plný hlučných dětí. Není to pes k bydlení venku. Domov hledáme pouze uvnitř a lidi pro , které bude parťákem a členem rodiny.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.