0 / 0 Kč

Koťata

Koťulata nám vyrostli(9.5.), začali jsme na váze 0,120g(cca 5dní stará-slepá) teď mají Elsa se Skřivánkem přes 2kg, Kulíšek s Popelkou přes kilo, zvládli jsme ATB, kapání do očí, sirupy, lítání na vet. Kulíšek to měl o to složitější, že nemá nožičku, kus ocásku a aby to nebylo úplně jednoduché, tak konečník(musel mu ho vyrobit pan doktor) což znamená, že nemá svěrač. Nebudu složitě vysvětlovat-prostě zaočkovaný, odčervený a můžou frčet do nových domovů. Byli to náročné tři měsíce, ale jsou to veselá koťata a moje koupelna pláče-koupelna proto, protože při nočních krmeních se mě fakt nechtělo lítat přes půl baráku o patro níž do karantény. Krmila jsem všechny i když jsem u nich měla kočenu, ale Popelka s Kulíškem měli problém s pitím, takže Elsa drak a Skřivánek, měli dvojitou porci. Co bylo fajn, tak že kočena pomáhala s čištěním a masírováním a já plynule po měsíci mohla přejít na kolotoč s RAMBOuskem(5.6.) a tuto čtyřku krmit jen 3x denně a v noci už jen 2x. No a netuším, jak jsem to ustála, ale vím, že poslední měsíc jsou to tuny písku a konzerv nahoru a tuny zase dolů ani jsem nepostřehla, že už je půlka prázdnin fuč. Netuším, kdy to dospím.

Koťulata rostou a přibírají a otevřeli očička, tříbarevka pomaličku, mourek a šedivec jsou na atb, zrzaveček je nejakčnější, už krmím 3x denně a 2x v noci, pomáhá mě kočena Alžběta s masírováním, její mimčo nepapká úplně top, tak si vypomáháme, snad už nejhorší máme za sebou 🙂, vidí se po vysazení atb. Děkuji Marta Suchánková, za píchání atb, s předchozíma jsem jezdila denně na vet a nesíhala nic.

Před dvěma hodinama jsme přijali tři asi týdení koťátka,slepá a malinkatá, mamču den před tím srazilo auto, takže nakrmit,namasírovat bříška, vyčůrat a spinkat, a za hodinu znovu, snad něco vymyslím, mám na to asi hodinu, teď chystat krmení 17ti důchodcům a uvidíme.
P.S. není to tak jednoduché jak se zdá 🙂, ale proč přehánět, hlavně, aby to zvládli 🙂 9.5.2023

 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.