0 / 0 Kč

Bundášek a Zuzanka

Zuzanka má domov
 
BUNDÁŠEK A ZUZANKA
Sourozenci, podobní jak vejce vejci. Oba černí, neskutečně milí a mazlící.
Je jim 7 měsíců a nic pěkného doposud nezažili. Pochází z velmi špatných podmínek, kde byli spíš na obtíž. Zřejmě byli často (možná stále) uvázaní, protože se bojí vodítka. Ale to se časem spraví, s trochou trpělivosti a vysvětlování.
Útulkové zahrady se nemohou nabažit. Jako by viděli poprvé prostor k běhání. Náležitě všechno prozkoumali, seznámili se s útulkovými kamarády, zbaštili každý svou misku a konečně se tváří spokojeně.
Oba hledají svůj nový domov. První a taky poslední. Nejsou to psi do kotce, na úvaz ani jako alarm k chalupě. Jsou to živí tvorové, kteří touží být součástí rodiny. Potřebují lásku, pohlazení a vlídné slovo. Ideální bydlení by bylo v domku se zahradou ale přístupem a spaním doma.
Zatím toho moc neznají. Ale jsou to štěňata, tvárná a podajná. Brzy vše doženou, pokud se jim člověk bude věnovat. Prozatím mají výšku ke kolenům a v dospělosti budou trošku většího vzrůstu. V žilách jim koluje krev labradora. Mohou I k větším dětem. Zatím jsou to sloníci v porcelánu a malé děti by mohli nechtíc porazit.
Do domova mohou spolu i každý zvlášť.
Černí a velcí psi zůstávají v pozadí. Nejsou pro člověka esteticky zajimaví. Většina lidí kupuje ty "hezké a značkové" štěňátka z množírny. Vyjdou celkem "lacino"....
Psi kteří opravdu potřebují záchranu v podobě domova, trčí roky v útulcích a mnohdy tam i dožijí. A hlavně ti černí....
Pes z útulku není jiný než ti ostatní. Jen neměl to štěstí na dobrého člověka....a nebo ho přežil. Lidé by se neměli dívat očima ale srdcem.
VY, kteří milujete "černoušky", voříšky a hledáte psího parťáka do pohody i nepohody, volejte, pište, aktuálně jsou oba v dočasné péči kousíček od nás.

 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.