0 / 0 Kč

Jim

Jima jsme inzerovali a čekal na místo, než bude moci jít k nám, on ano-jeho pán ne a tak ho zvládnul během pár dnů někomu dát, toto je nejhorší co může být. Kdy majitel řekne, že ještě chvíli počká než se uvolní místo a nevydrží ani týden a dá ho prvnímu kdo se ozve a vy nemůžete nic. Bohužel nejsme nafukovací a v útulku je aktuálně uvnitř v obýváku 15 psů+kočky a venku ve vytápěných boudách 7 psů, v chodbě 3. A stále volají další, kteří se zbavují svých miláčků.😓 😢 

 

Kdysi přišel, pár let pobyl a teď musí o dům dál.

Z nějakého důvodu už nemůže zůstat, protože jeho současný pán už se nemůže o Jima starat. Nemá čas....stěhování...,alergie....

Čas je relativní pojem. Pro Jima určitě...

Je to 4 letý, samostatný a vychovaný pes. Vydrží v pohodě sám doma. Neštěká, neničí, spí..... je prostě zlatý. Váží 10 kilo a místa moc nepotřebuje.

Z dávné minulosti si nese pár šrámů....nemá rád děti a stříhání drápků. Proč? Zřejmě jakási zlá zkušenost. V minulosti byl napaden bullem a tak psy tohoto typu nesnáší. S menšími a přátelskými hafíky je bez problémů.

Hledáme tedy pro Jima novou rodinu. A jaká by měla být?

Ideálně středního věku a bez malých dětí. Může ke kastrované fence podobné velikosti. Ideální bydlení je kdekoliv kde bude teplo, bydlí tam láska a ruce které hladí. Stačí mu běžná procházka, dobrá bašta a Jim bude vrnět blahem. Je to skromný pejsek. Nemá žádné zvláštní nároky.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.