0 / 0 Kč

Megi

R.I.P. 10.12.2023 Megi svůj boj bohužel prohrála-ráno telefonát z veteriny.

Megi je opět na veterině, začala mít teploty a přestala jíst 8dní po očkování začala být apatická-14 dní hospitalizace a netušíme výsledek.

Holčička s přeraženou pánví(Rousínov, sražená autem 29.9.) už je z veteriny. Dostala jméno Megi od paní co jí zachránila a sebrala ze silnice a které moc děkujeme, že si jí na doléčení-než vše sroste jak má- vzala k sobě do dočasné péče. Megi měla štěstí v neštěstí, být to páteř, tak už tu není. My máme překoťátkováno a přepsováno a za každou pomoc jsme rádi.

Koťata Rousínov-nehledá je někdo????

Tak jsem si tak v pátek večer telefonovala s paní, která pomohla dostat Astu ze záchytných kotců v Rousínově ještě s Timem. Měla jsem vyvenčeno pokrmeno a na chvíli sedla na schodek. Paní šla naproti kamarádce k busu-a slyším jen-proboha-teď tu nějaké hovado projelo a něco srazilo-paní běžela k tomu, co ve tmě neviděla co je a .... bylo to kotě-žije???, jo vypadá-dejte mě 10 minut-beru přepravku a letím do auta. Dojela jsem na místo, paní už měla kotě doma s dalšími dvěma, které se seběhli ke sraženému. Tvl-ach jo-nakládám koťata, dvě do přepravky, sražené nechávám v lavoru, který mě paní půjčila. Závěr- všichni svrab, sražené kotě přeraženou pánev-cca3měs(snad bude samo čůrat a..), takže zůstalo na veterině, zrzavý kocourek v poho-cca3měs a nejmenší cca1,5měs, které se drželo u sraženého, tak má asi z nějaké stavby nějaké lepidlo po sobě až ke kůži, takže se bude holit a uvidíme. Pak se někdo diví, když napíšu-nemám čas- nestíhám-prostě nemám-pořád něco někde.

P.S.to že Nori, kterej nikdy nic neroztrhal-tak cvičně ve čtvrtek rozpáral péřovej polštář a peří bylo opravdu všude a všem se to moc líbilo a já to uklízela celý dopoledne i když kvůli chřipce jsem ráda, že jsem ráda.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.