0 / 0 Kč

Ronnie

Ronnie není pes do kotce ani do garáže!!!!
Když se dva "perou", třetí se směje....
Ten třetí je Ronie, 10ti měsíční psí klouček a rozhodně mu do smíchu není.
Skončil v útulku, protože páníci se rozešli. On byl tak nějak navíc a ani jeden z nich ho nechtěl. Rozdělili si stůl, židle, přibory...a Ronie, živý, cítící tvor už byl nadále pro ně nepotřebný. Prostě starost navíc.
Nad osudy některých psů by jeden už fakt brečel.... copak si toto zaslouží?
Ronečkovi je smutno. První den seděl v koutě a nechápal. Jeho duše tiše plakala. Kde jsou ti, které měl tolik rád? Ani se za ním neohlédli. Nebylo jim vůbec nic líto. Žádné loučení, žádné slzy. Odložili "věc" co jim oběma překážela.
Roník se konečně trochu vzpamatoval. Balónek, trocha zábavy, pohlazení a pamlsek zabraly. To nic nemění na tom, potřebuje tedy domov jako sůl. Domov, který bude tím opravdovým, laskavým a milujícím. Domov, kde ho přivítají s otevřenou náručí a to už napořád.
Roneček je mix labradora s váhou okolo 20 kg. Za své lidi je ochoten dýchat a metat třeba i kotrmelce. Je to přátelské a milé stvoření. Na vodítku ještě trochu táhne ale na přivolání radostně reaguje. Nedivte se, až vám jednou přinese modré z nebe. Je to prostě labík povahou i vizáží. Tohle plemeno je dar od Andělů. Milují bezpodmínečně a na věky.
Ronie má celý svůj život před sebou. Snad na tu člověčí zradu brzy zapomene....
Hledáme pro něj domov snů. Nejlépe v domku se zahradou, spaním uvnitř a klidně i psímu parťákovi. Děti nevadí ale pro jistotu jen ty starší. Přece jen by ty mrňata mohl nechtíc porazit.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.