0 / 0 Kč

ECHO

rezervace
 
❣️❣️❣️ECHO POTŘEBUJE POMOC❣️❣️❣️
ECHO je vlastně ještě "odrostlé štěně" Akity. Je mu necelý rok a půl. Je to krásný a perfektně stavěný pan pes. I přes to, že má PP, přivezli ho k vetovi na uspání.....
Pořídila si ho rodinka z Chs. Zřejmě nezvládli výchovu a pes udajně kousnul. Víc se věnovali narozenému dítěti a Echo klackovatěl. Evidentně nebyl připravený na mimino a dění okolo něj. Putoval do útulku, odkud ho adoptovala současná rodina....a pes opět kousnul. A tak šli k vetovi na uspání. Ten měl naštěstí rozum, snažíl se pomoct a kontaktoval nás. Co přesně je spouštěčem kousání netuším. Vypadá to, že ani jeden majitel neměl s výchovou Akity zkušenosti. Není to pudlík prostě. Je to jiná liga a pes pouze pro zkušené a vyrovnané pány.
Hledám pro Echa reálnou pomoc. Zatím je zpět v chov.stanici, ale jako kastrát to tam nemá lehké.
HLEDÁ SE DOMOV NEBO DOČASKA SE ZKUŠENOSTMI, HLEDÁ SE ČLOVĚK, KTERÝ BY HO DOKÁZAL PŘEVYCHOVAT, PROSTĚ KDOKOLIV, COKOLIV, CO PSOVI POMŮŽE.
Víc o něm nevím. Je kastrovaný a smečka ho nepřijme. Třeba se nám povede někoho najít, my jsme stále plní a máme pejsky na místo ve frontě a mimo jiné, s Akitou zkušenosti nemám.Děkujeme i za nábídku pomoci Alici Pekařové.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.