0 / 0 Kč

Jesi

💕JESSI💕
Je jí 5 let. Drobnější kříženka zlatého retrievra. Žila v rodině s dětmi, odkud se stěhovala k babičce, protože u dětí se vyskytla alergie.
Ale u babi dál zůstat taky nesmí....přijedou k ní další vnoučata na prázdniny a komplet všichni mají taky alergii. A tak Jessi musí i odsud pryč. Má sice sbaleno ale kam se "vrtnout" neví. I přes to, že toto zlatíčko vsemožně inzerovali, nikdo se jim neozval. A tak se obrátili na nás.... 1plyšový útulek z.s. Jsme po strop plní a pro Jess není místo-zatím.
Jessinka je aktivní a zdravá psí dáma, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Snese se s ostatními domácími zvířaty i kočkami. Je moc hodná a zvyklá na děti.
Hledáme pro ni stabilní, láskyplný domov, kde jí už nikdy nepošlou dál. Potřebuje svůj domovský přístav, tu pomyslnou kotvu a milující pány, kteří se jí budou náležitě věnovat. Není nijak naročná. Procházka, dobrá bašta, pelíšek uvnitř a bude to šťastný pes. Opravdu si to už zaslouží. V jejích oříškových očích je vidět, že ví.....není nic horšího než vědomí, že jste nechtění...
Znovu se ozval skoro po měsíci a že jí tentokrát doveze, dovezl, tak nové kolo hledání domovů začalo. Jesi se moc líbí zahrada a pesani, teď už je to veselá fenečka, která má radost ze života.
 
Oslovil mě pan Konečný z Vyškova, jestli bych nemohla vzít do útulku fenečku Jessi, že mají všichni alergii, řekla jsem, že jsem plná, ale že mu pomohu s inzercí a během týdne, že se místo uvolní.
Kopíruji:4. 7. 2023 8:46:12
Předmět: Dotaz na pejska
Dobrý den,
 
prosím Vás, měl bych dotaz.
Máme doma 5 letou fenku křížence Zlatého retrívra, je očkovaná, odčervená a čipovaná. 
Teď bohužel nám byla u dětí potvrzena alergie s tím, že pejska musíme dát pryč.
Dával jsem inzerát, ale nikdo se neozval, je zatím u mojí mamky, ale brzy k ní přijedou na prázdniny děcka od sestry, které jsou také alergici.
Berete takto pejsky? Popřípadě nevíte, kde by nám ji vzali?
 
Děkuji, 
S pozdravem 
Konečný Aleš.
 
Druhý den jsem mu psala, že Jessi mohu vzít o víkendu, pochopitelně inzerát na Jessi jsme s Alčou vyhodily a od pátku drnčel telefon až do půlnoci a druhý den nanovo cca 60 hovorů, několik mailů, zpráv v mesengeru a v telefonu. Inzerát jsme stáhli. Měla jsem vytipovaných asi 10 zájemců, kteří byli super, ale...dopadlo to tak, že pan Konečný místo aby Jessi dovezl, tak se začal vymlouvat a okecávat, že už jí někomu dal a že už jí nemá. Má ji a co s ní plánuje netuším, ale víc udělat nemohu i když je mi fenečky moc líto a domovů jsme pro ní měli hromadu na výběr, kde by ten jedinný byl konečně ten pravý a napořád.
 
 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.