0 / 0 Kč

Bady

💙 BADY HLEDÁ NOVÝ DOMOV 🩵
Badík je 6 měsíční psí kluk mix NO.
Výchova prošla kolem, pozdravila a šla dál....
Bady roste jako dříví v lese. Nikdo se mu nevěnoval, tak jak bylo potřeba a tak za to chudák nemůže. Přitom dychtí po poznání, chce pracovat ale zatím nemá s kým. Je to kus štěněte, a udržet ho není pro princezny. Od dětí, přes kočky i chlapy. A u těch bych se trošku pozastavila....těch se totiž tak trochu ,,bojí,, vyjíždí po nich. V první moment je chytá a tahá za kapsu. Bady prostě preferuje ženy. Dle informací ze současného domova, má zřejmě od štěněte s muži zlou zkušenost. Chceme proto pro něj to nejlepší a tudíž bydlení v ryze dámské společnosti.
Hledáme Badymu zodpovědný domov, bez malých dětí a hlavně takový, kde se mu budou věnovat a vědí, co toto plemeno potřebuje. Není potřeba tvrdá a nekompromisní ruka. Ale naopak trpělivý přístup, učení hrou, přirozená autorita a důslednost. Má našlápnuto na brilantního obranáře. Obrany ho totiž fakt baví. Takže nová panička nesmí být žádné tintítko ale kus baby, která ho udrží a nebude za Badym plápolat jako prapor. Už teď váží bez mála 30kg.
Ideální bydlení je v domku se zahradou a přístupem dovnitř. Bady potřebuje cítit, že je vítaným členem rodiny a že je její nedílnou součástí. Chceme pro něj domov, kde bude jedináček a nebo ke kastrované, vyrovnané fence adekvátní velikosti.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.