0 / 0 Kč

Borek

Pes, kterého "zapomněli" v chlévě.
Jak vypadal celý jeho život opravdu nevíme. Když ho paní objevila, byla to zdredovaná a páchnoucí koule chlupů. Nikdo by nehádal, že je to pes.
A tak ho přijal 1plyšový útulek, kde z něj udělali pořádného štramáka. Po koupeli se z něj vyloupnul střapatý, pohádkový pejsek. Koukněte sami na první fotku....
Prošel vet kolečkem, vyléčil se krvavý průjem ( který měl zřejmě z toho, že jedl vše co se dalo spolknout aby nezemřel hlady), krev a srdíčko má v pořádku a tak zkusíme hledat domov.
Boreček je 13 letý pejsek na krátkých nožkách, hodný, přítulný a mazlivý. Bez problémů se dělí o místo na gauči s ostatními stařečky v útulku a s kočkami taky nemá problém. Spokojeně si šmejdí po zahradě a je velmi šťastný. Konečně žije na stará kolínka důstojný život. Hygienu se teprve učí. Člověk mu nemůže mít za zlé, když se doma stane malá nehoda. Chce to trpělivost a ono to půjde.
Boreček je vhodným parťákem pro starší lidičky, ideálně do domku se zahradou ale bydlením uvnitř. Bude to parťák jako hrom pro všechny, kteří po něm nebudou chtít žádné sportovní výkony. Boreček preferuje klid, pohodu, dobrou baštu a hodně mazlení. A takto bude spokojený.

 

13ti letý pejsek, který žil zapomenutý někde v chlívku, zadredovaný a sám.  Děkujeme Dorotce za přiblížení k nám a ostříhání. Borka jsme hned druhý den dovezli na kliniku, protože se nám nezdála jeho stolice s krví, jinak byl v pořádku a akční, mazlivý. Na klinice strávil tři dny, ale na nic zvláštního se nezjistilo. Borek je u nás v teple, hygiena jde zatím trošku kolem něj, ale pomalu se učíme. je milý, hodný, kontaktní k pejskůimi kočenám.

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.