0 / 0 Kč

Charlie a Oskar

💙 MODROOČKO CHARLIE a ČIVAVÁČEK OSKAR  - BUDOU HLEDAT DOMOV. IDEÁLNĚ SPOLU ALE MOHOU I KAŽDÝ ZVLÁŠŤ
Museli do útulku...ve svých letech, na stará kolínka. Panička se z neutěšených, rodinných důvodů stěhuje do azylového domu, kam pejsci nesmí. Sama to má těžké a věřte, že bez psích kamarádů to má ještě těžší. Ale udělala to nejlepší co mohla a nedala je prvnímu pofidernímu zájemci.
💙 CHARLIE: 11 letý psík, kříženec čivavy a kavalírka(už vykastrovaný). Panička se ho ujala v jeho 2 letech, ve zbídačeném stavu. Bál se i stínu ale časem se na ni upnul a následoval ji na každém kroku. Stal se z něj mazel. Miluje koupání, česání a lehké, pohodové procházky. Není to žádný janek ale důstojný a na svůj věk hodně vitální seniorek. Žádné léky nebere, nejsou potřeba. Charlie bude potřebovat trpělivý přístup, netlačit na něj a dát mu dostatek času si zvyknout na vše nové, ale za pamlsky je váš za chvíli. Nebude to ze dne na den a je potřeba s tím počítat.
💙 OSKAR: 7 letý čivaváček, veselý, hravý a přátelský. Má rád lidskou společnost, pejsky a dlouhé procházky. Lítá za balonkem, miluje Charlieho a taky dobrou baštu. Za masovou kapsičku a pamlsek, bude záhy váš. Inu chlap....na jídlo ho člověk utáhne.Ale také dokáže být svůj.
Oba projdou veterinárním kolečkem a pak jim nic nebrání jít domů.
 
 
Oba pejskové jsou v karanténě, jsou úžasní, kontaktní, veselí, majitelka si nepřála, aby pejskové šli k JEJÍ rodině(to bylo první, na co jsem se ptala, proč je nedá někomu z rodiny), měla k tomu své důvody, my bohužel záhy zjistili, že oprávněné a pochopili. Maminka majitelky pejsků nechtěla akceptovat podmínku dcery a to, že majitel si může rozhodovat, což ona není, nebyla vůbec příjemná do telefonu a na střídačku se se svojí sestrou pokoušely vyhrožovat, nebyly příjemné a myslely si, že jim pesany vydáme po zlém. Když pochopily, že pejsky nedáme, tak aspoň kydají špínu a volaly na pomoc koho mohly, aby se do nás pustily. Dnes dokonce vyslaly dva špehy, kteří přišli s tím, že chtějí adoptovat oba(bylo to opravdu nenápadné). Vysvětlila jsem, že teď dnes k adopci nejsou a že návštěvy jsou VŽDY pouze po telefonické domluvě, že tu mám zedníky a nemám čas na nic, pánům to nedalo a šli obcházet pozemek v domění, že něco uvidí nebo možná najdou jinou cestu, to už s sebou měli pejska, kterého před tím nechali v autě na parkovišti v tom pařáku, super? Když jsem se jich zeptala, co tam dělají(pole je soukromé), tak pán se vymluvil na to, že potřebuje kakat, tak jsem ho poslala naproti do restaurace s tím, že já mu také nes.. kolem plotu. Vzhledem k tomuto všemu -protože jsme předpokládali, že se bude něco dít,- tak jsme byli nuceni pejsky převézt už ráno mimo útulek. I když opravdu netuším jak by se chtěli vloupat do domu, když jsou venku puštění Tibet a SAO a další tři psi-nepotřebuji sbírat kousky masa po pozemku- Opravdu mám krmení pro psy dost a maso se v tomto horku rychle kazí, snad je nenapadne další kravina lézt na pozemek. Hlava mi nebere, co jsou lidi schopní, když pominu, že mě to zdržuje od psů(20psů-11koček). Asi to vidím na další návštěvu policie. Bohužel víme, že paní nechce pejsky z lásky k nim, ale z jiného důvodu. Je to smutnéé ty rodinné vztahy. Ale k lidem, co se ke mě chovají jako hovada, já slušná už nebudu, jsem moc stará na to, aby na mě někdo ječel, co musím a co ne. Já nemusím nic :-) vše dělám jen proto, že chci.
Dnes jsem vše nahlásila na policii, dnes mi i přišla sms s nabídkou 10 000,-tisíc za pejsky :-) a také volal starosta -paní mu příběh vyprávěla úplně jinak, a plakala i s manželem-no co už- za prvé-respektuji přání majitele psů, za druhé, nedám psy někomu, kdo den před tím vyhrožuje sebevraždou, za třetí, nepřeprodávám psy- adopční poplatek je 2000,- ale s tím, že hledame domov pejskům na míru, tak aby pesani šli do ideálního domova, aby každý věděl, co od sebe očekávat-záleží mi na tom moc, proto se mnou psi žijí, abych věděla, jací jsou a koho pro ně hledám. A pokud se s někým na něčem dohodnu, tak slov držím, nevím proč bych měla udělat podraz na majitelku psů a to by podraz byl. Takže teď už paní vymýšlí jak se pomstít. Je mě jí upřímně líto, byt tak umanutá musí moc bolet.
 
 
 

Dr. DO děkuje... ❤️❤️❤️

Adopcí plyšáka přispíváte na pejsky živé.

i plyšový pejsek může pomoci živému…
číslo transparentního účtu: 223762870/0600



Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Pokud nám chcete trochu přispět na provoz webových stránek – klikněte. Děkujeme.

Děkujeme

Děkujeme za 150

za 150,- pro útulek

Děkujeme za 300

za 300,- pro útulek

QR kód, kterým můžete přispět přímo z mobilní bankovní aplikace.